ELS DELEGATS D’ACCIÓ SINDICAL DEL BAGES, S’UNEIXEN A L’EQUIP DE LA CGT

Els Delegats Llorenç Castenyer, Javi Alcalde, Matteo Sisti y Juanra Carmona davant la Sede de CGT Sallent després de crear la Sección Sindical de la CGT.

En les darreres eleccions del Comitè d’Empresa de Transport Sanitari de Catalunya (TSC) a la base de Sallent, Acció Sindical del Bages va obtenir 7 delegats dels 9 que optava.

Després de gairebé un any i mig formant part del Comitè d’Empresa, els 7 delegats valoren positivament la feina feta des d’un sindicat petit i i novell com és Acció Sindical del Bages, amb petites i grans lluites laborals dutes a terme dins i fora del propi sector.

D’altra banda però, després d’aquest any i mig, també han vist la necessitat de continuar treballant amb la màxima eficàcia, coordinació i contundència dins el sector i és per això que han pres la decisió de sumar-se a l’equip de la CGT ambulàncies.

Els 7 delegats mantindran el vincle i el treball amb Acció Sindical del Bages, de qui es senten orgullosos de l’organització i de la feina aconseguida fins a dia d’avui.

Paral·lelament comencen a treballar al costat de la CGT, amb grans expectatives i ganes de sumar esforços i treballar conjuntament en un projecte que genera confiança al sector.

Des de la Cordinadora de la CGT, l´hi donem la benvinguda als companys Llorenç Castenyer, Javi Alcalde, Matteo Sisti, Juanra Carmona, Christian Escolà, Christian Ornia i Toni Valle, els que com ja feien, seguiran lluitant per canviar un sector desconfiat davant un sindicalisme de tripijocs i enganys que alguns sindicats porten practicant durant anys.

NO TINGUIS POR, ARROMANGAT I LLUITA PER MANTINDRE I AUGMANTAR ELS MILERS DE DRETS PELS QUE LES NOSTRES AVIES I AVIS VAN LLUITAR DEIXANT-SE LA PELL I LA VIDA.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.