ELS DELEGATS D’ACCIÓ SINDICAL DEL BAGES, S’UNEIXEN A L’EQUIP DE LA CGT

Els Delegats Llorenç Castenyer, Javi Alcalde, Matteo Sisti y Juanra Carmona davant la Sede de CGT Sallent després de crear la Secció Sindical de la CGT.

En les darreres eleccions del Comitè d’Empresa de Transport Sanitari de Catalunya (TSC) a la base de Sallent, Acció Sindical del Bages va obtenir 7 delegats dels 9 que optava.

Després de gairebé un any i mig formant part del Comitè d’Empresa, els 7 delegats valoren positivament la feina feta des d’un sindicat petit i novell com és Acció Sindical del Bages, amb petites i grans lluites laborals dutes a terme dins i fora del mateix sector.

D’altra banda, però, després d’aquest any i mig, també han vist la necessitat de continuar treballant amb la màxima eficàcia, coordinació i contundència dins el sector i és per això que han pres la decisió de sumar-se a l’equip de la CGT ambulàncies.

Els 7 delegats mantindran el vincle i el treball amb Acció Sindical del Bages, de qui se senten orgullosos de l’organització i de la feina aconseguida fins a dia d’avui.

Paral·lelament, comencen a treballar al costat de la CGT, amb grans expectatives i ganes de sumar esforços i treballar conjuntament en un projecte que genera confiança al sector.

Des de la Cordinadora de la CGT, l’hi donem la benvinguda als companys Llorenç Castenyer, Javi Alcalde, Matteo Sisti, Juanra Carmona, Christian Escolà, Christian Ornia i Toni Valle, els que com ja feien, continuaran lluitant per canviar un sector desconfiat davant un sindicalisme de tripijocs i enganys que alguns sindicats porten practicant durant anys.

NO TINGUIS POR, ARROMANGAT I LLUITA PER MANTENIR I AUGMENTAR ELS MILERS DE DRETS PELS QUALS LES NOSTRES ÀVIES I AVIS VAN LLUITAR DEIXANT-SE LA PELL I LA VIDA.

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.