Aprovada la Coordinadora d’ambulàncies de la CGT

Aquest cap de setmana al XII Congrés de la CGT de Catalunya celebrat a Sallent s’ha aprovat la ponència per a la creació de la coordinadora d’ambulàncies.

Aquest cap de setmana al XII Congrés de la CGT Catalunya s’ha aprovat la ponència 4.3.5 presentada per la majoria de les seccions sindicals d’ambulàncies de la CGT a Catalunya. Aquesta portava el títol “Necessitat d’una coordinadora autonòmica a Catalunya del servei d’ambulàncies dins de la CGT” i fa referència, com bé indica el seu títol, a la necessitat de la creació d’un espai de coordinació de les diferents seccions sindicals del sector de les ambulàncies a tot el territori català.

Aquesta coordinadora servirà per promoure i defensar els interessos de les persones que treballen al sector de les ambulàncies davant de les empreses pirates que precaritzen de forma continuada i greu els drets laborals. I com no, amb la permissivitat i necessària col·laboració dels sindicats grocs, més preocupats per mantenir cadires i pagues dels seus alliberats que en defensar els interessos dels companys i companyes explotades.

La CGT ha tingut un gran creixement dins del sector de les ambulàncies (tercer sindicat en representació a Catalunya), i això fa que la creació d’aquesta coordinadora sigui una necessitat imperiosa per gestionar unitàriament l’acció sindical en l’àmbit català. Així com la representació, defensa i promoció dels drets i interessos econòmics, socials, professionals sindicals, culturals i ètics de les persones afiliades del sector.

Només ens queda agrair la gran tasca de les persones que han fet possible aquest congrés, com també a totes les persones que ens han donat suport perquè aquesta moció hagi tirat endavant.

Juntes som més fortes.

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.