EL SINDICAT DE GIRONA (STSG), S’UNEIX A LA CGT

FOTO DELS DELEGATS/ES DE CGT I DEL SINDICAT DE GIRONA (STSG) DESPRÉS DE COMUNICAR-NOS ELS RESULTATS DE LA CONSULTA

Des de la Coordinadora de la CGT us volem informar que les vuit persones delegades que formen part del Sindicat del Transport Sanitari de Girona (STSG) al Lot E s’uneixen al nostre equip, així com el seu delegat LOLS i afiliació, prèvia consulta assembleària amb un resultat inqüestionable del 93,8% a favor.

Després de mesos mantenint el diàleg i verbalitzant tots dos sindicats la necessitat d’unir les forces, avui podem dir que es fa efectiva. Una unió que creiem que s’havia de fer per naturalesa, ja que tots dos sindicats tenim una manera de treballar molt similar, per no dir idèntica.

No cal dir i fer valdre, l’immens esforç que els/les delegats/des anteriors i els/les que estan, han realitzat per fer créixer un sindicat del no-res, i fins i tot guanyant-se la confiança dels/de les companys/es de Girona, als quals també els agraïm la confiança que ara dipositaran a la CGT.

El sector està canviant, i la resposta a això, és la unió dels sindicats que fins ara només tenien la capacitat de lluitar en aquells territoris on tenien presència. Però per culpa de la parsimònia i al sindicalisme de mercadet a què els sindicats de la patronal ens havien acostumat, ens hem vist en la necessitat d’unir forces per canviar aquest sindicalisme ven fum i traïdor, per un real i eficaç en què la classe treballadora es pugui sentir orgullosa, però sobretot identificada.

Per respecte a allò aconseguit i a tots/es aquelles que ho van crear, considerem que és de vital importància que s’incorporin les sigles de STSG a les de la CGT. Mantenint així el senyal d’identitat i el respecte a l’esforç realitzat durant tants anys; així que la secció sindical de Girona es dirà CGT SINDICAT DE GIRONA.

Sense allargar-nos més, us agraïm que continueu apostant com fins ara, per un sindicalisme de la classe obrera, el del canvi i la il·lusió per fer un món millor i més just per a tothom.

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.