Som culpables?

Sí, ho reconeixem.

Som culpables, per no estar d’acord amb el Reial Decret de jornades especials.

Som culpables, per denunciar que som sanitaris i que no entenem què fem en un conveni que pertany al Transport. El que està passant és conseqüència directa. Volem continuar fent els torns de 12 i 24 hores, però que es regulin a l’àmbit sanitari.

Som culpables per exigir la internalització del Servei d’Ambulàncies a Catalunya. Que SEMSA assumeixi, íntegrament, els serveis de TSU i TSNU. El personal SEM no està afectat per aquest RD ni tampoc no ho estan les seves jornades de 12 i 24 hores. El conveni està adscrit al sector sanitari. De fet, el conveni SEM permet permutes a les unitats de 12 hores per realitzar 24 hores.

Som culpables, per denunciar que els TES som personal sanitari, tant si treballem a SEM, com si ho fan en aquestes empreses que mantenen el nostre conveni al Transport, gràcies a alguns sindicats que signen vergonyoses negociacions.

No som Transportistes, som Sanitaris

Som culpables, per posar en evidència que les empreses amenacen amb la jornada de 8 hores i que ho fan amb la complicitat dels sindicats presents a la mesa de conveni. Les hores de cada jornada laboral s’estableixen en les negociacions del conveni, és senzill, portem aquest conveni al sector sanitari. Una altra cosa és que ens vulgui fer creure que això és molt difícil o pràcticament impossible.

NO ENS VENEM!!! NO ENS RENDIM!!!

Feu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.