CGT guanya les eleccions a l’UTE Egara de les Terres de l’Ebre

Resultats de les eleccions sindicals al combinat d’empreses d’ambulàncies Egara

UTE Egara

Ens presentàvem un altre cop a les eleccions de l’UTE Egara i hem aconseguit mantenir l’únic delegat que s’escollia. Aquesta victòria és un testimoni del nostre compromís i dedicació envers els treballadors i treballadores de l’empresa. Ens sentim molt orgullosos de les progressions que hem fet durant aquests últims anys i aquesta elecció ens dona l’empenta per continuar endavant.

Ivemon Servicios Sanitarios

Era la primera vegada que se celebraven eleccions en aquesta empresa. Malauradament, la nostra estimada companya no ha estat elegida. Malgrat la punxada, estem segurs que la seva determinació i talent la portaran a assolir grans èxits en el futur. Estem agraïts de comptar amb la seva presència i esperem col·laborar fidelment amb ella en els projectes que vindran.


El nostre compromís en defensar els interessos comuns de totes les persones treballadores és ferm. Treballem incansablement per millorar les condicions laborals i promoure igualtat d’oportunitats. Estem compromesos a impulsar polítiques que fomentin la conciliació entre la vida professional i personal, així com a protegir els drets laborals i promoure el desenvolupament de les habilitats i coneixements dels treballadors. Continuem treballant estretament amb els representants dels treballadors per assegurar que les seves veus siguin escoltades i que les seves necessitats siguin ateses. Juntament amb vosaltres, continuarem treballant per construir un futur laboral just per a tothom.

Gràcies per confiar en nosaltres, perseverarem amb honestedat i transparència, amb valentia i com no pot ser d’altra forma, amb la participació de tothom!!

NO ENS VENEM!!!

NO ENS RENDIM!!!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.