Comunicat de les reunions per la internalització de les ambulàncies

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.10.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” text_orientation=”justified” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″ custom_padding=”||0px|||”]

El passat dia 3 vam assistir a la reunió que van convocar Tècnics en Lluita i Salvem les Ambulàncies per debatre la proposició de llei presentada per la CUP sobre la INTERNALITZACIÓ DEL TRANSPORT SANITARI. També hem assistit a la reunió convocada per la CUP al Parlament de Catalunya el dia 7 per presentar la proposició de llei.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.10.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” text_orientation=”justified” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

Des de la coordinadora de la CGT volem donar tot el nostre suport a les accions que es volen portar a terme des de les plataformes per aconseguir l’aprovació de la proposició de llei per la tan merescuda i necessària internalització de les ambulàncies a l’empresa pública SEM.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.10.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Com no pot ser d’altra forma, POSAREM TOTS ELS MITJANS NECESSARIS, tenint en compte la força que ens dona l’històric de mobilitzacions i reivindicacions de CGT en favor de la classe treballadora, i enfront de la connivència entre el sistema i les empreses “buitre”, perquè aquesta internalització es porti a terme per part de l’administració catalana. Aquesta és l’única opció, al nostre entendre, d’aconseguir unes condicions laborals i de prevenció dignes per a les treballadores i treballadors, així com un servei just i de qualitat per a les usuàries i usuaris.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.10.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

Creiem fermament que la internalització és l’única via d’equiparació de les condicions laborals amb el conveni SEM. No podem obviar, que l’equiparació del conveni autonòmic que defensen alguns sindicats potser ENTRARIA EN CONFLICTE amb les matèries reservades del conveni estatal. I per tant, qualsevol empresa que no té contracte amb la Generalitat podria denunciar-lo i revocar-lo, esfumant-se la tan anhelada equiparació.

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://cgtambulancias.es/wp-content/uploads/2021/09/El-Heraldo-Sanitario.jpg” _builder_version=”4.10.6″ _module_preset=”default” alt=”El Heraldo Sanitario” title_text=”El Heraldo Sanitario” align=”center” module_alignment=”center” max_height=”536px” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][et_pb_text _builder_version=”4.10.6″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

També s’ha de tenir en compte que l’equiparació progressiva que ens ofereixen alguns, NO ÉS REAL. Ja que aquesta, per arribar a la totalitat de condicions del SEM podria tardar molts anys, i PER AIXÒ L’ANOMENEN “EQUIPARACIÓ PROGRESSIVA”. En canvi, en la internalització, no només es faria directament l’equiparació, sinó que s’eliminarien completament les contractacions en pràctiques i les diferències salarials entre el TTS i el TES. I més, tenint en compte que la contractació acaba a finals d’aquest any 2021, quedant 4 pròrrogues anuals.

Salut.

Per un servei d’ambulàncies 100% públic!!!

#TotSomSEM

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.