Ambulàncies Egara prohibeix a la CGT fer assemblees de treballadores

L’empresa d’ambulàncies Ivemon Ambulàncies Egara denega a la CGT portar a terme assemblees informatives a les seves instal·lacions per a les persones treballadores d’aquesta.

El 15 de gener, la secció sindical de la CGT a l’empresa Ivemon Ambulàncies Egara, va comunicar a través d’un correu electrònic la intenció de celebrar una assemblea el dia 18 del mateix mes.

L’empresa denega la possibilitat de portar a terme l’assemblea al·legant que les assemblees s’han de comunicar amb un mínim de 48 hores i que no han passat més de dos mesos de l’última assemblea. A més a més, argumenten que no és possible fer l’assemblea perquè el lloc no compleix els requisits fonamentals de reunió perquè es tracta d’una base assistencial del TSU.

Per altra banda, l’última assemblea s’havia de celebrar el 15 de novembre, havent-hi passat més de dos mesos, a part, l’empresa no va habilitar cap espai al centre de treball sol·licitat, fet que va fer que no se celebrés l’assemblea.

Des de la CGT entenem que l’empresa està vulnerant el dret de llibertat sindical (LOLS) i el dret d’informació de totes les persones treballadores, i és per això que emprendre’m les accions necessàries per revertir aquesta situació.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.