CGT persisteix amb 5 membres al comitè d’ambulàncies Egara Terres de l’Ebre

Aquest 5 de juliol s’han dut a terme les eleccions sindicals a l’empresa Ivemon Ambulàncies Egara de les Terres de l’Ebre, on la CGT ha estat escollida per 75 persones treballadores, la qual cosa es tradueix amb una representació al comitè de 5 membres dels 13 possibles.

Per això volem agrair a aquestes 75 persones la confiança dipositada en nosaltres amb el seu vot per continuar amb un projecte, que tot just ara fa 8 anys, va començar. Un camí ple de dificultats, però que ens ha dut a una gran millora de les condicions laborals per a tots els companys i companyes que treballen a l’empresa. Una tasca que no hagués estat possible sense la col·laboració i treball de totes les persones que han participat en aquest projecte, i com no, a tothom que ens ha donat la seva confiança i escalf.

Ha estat una campanya complicada i plena de falsedats contra nosaltres. Ens volien fora del comitè, però hem persistit gràcies a vosaltres, als vostres vots i a la vostra convicció en aquest projecte que es diu CGT. Tota la feina feta d’aquests anys ens avala. No ens hem arronsat a l’hora de defensar els drets laborals de tothom, fos o no afiliat o afiliada al nostre sindicat. És més, hem defensat l’interès comú per sobre de qualsevol interès personal. Hem estat els únics en defensar la salut laboral en plena pandèmia aconseguint que l’empresa proporcionés els EPIS necessaris per desenvolupar la nostra tasca. Denunciant els calendaris anuals de treball per fer-los més equitatius i amb la formació inclosa. Posant denuncies als contractes en frau de llei, i un llarg etc. Però no volem oblidar el fet més significatiu. Vam fer possible un calendari que respectava el conveni pel qual s’han de regir les empreses del sector, obtenint un augment molt significatiu de la plantilla.

Gràcies per confiar en nosaltres, perseverarem amb honestedat i transparència, amb valentia i com no pot ser d’altra forma, amb la participació de tothom!!

NO ENS VENEM!!!

NO ENS RENDIM!!!

CONTINUEM!!!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.