CARTA OBERTA A LA CIUTADANIA

Salutacions a tothom,

Des de la secció sindical de la CGT a l’empresa Ivemon Ambulàncies Egara, voldríem adreçar-nos a la ciutadania de Catalunya per tal d’explicar el perquè de la vaga indefinida que hem convocat al sector.

El fet és que Egara, empresa d’ambulàncies adjudicatària de tres lots (Lleida, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre) al darrer concurs públic de transport sanitari, urgent i no urgent, ha acomiadat a una cinquantena de companyes i companys en només tres mesos, i ho ha fet de manera improcedent i cercant engreixar encara més els beneficis que obtenen amb la prestació, precària, d’aquest servei públic bàsic per a la ciutadania. I això ho ha fet malgrat la sobrecàrrega de treball a què han de fer front les companyes i els companys, sobretot pel que fa al servei no urgent, tot plegat derivat de l’evident manca de personal.

Aquesta situació, juntament amb altres irregularitats com ara que es prioritzin serveis privats per davant de serveis contractats pel CatSalut, deriven en una precarització creixent i alarmant tan pel que fa al sector com al servei, i repercuteix de manera negativa en les usuàries i els usuaris, que han de suportar esperes i retards superiors a les 5 hores, arribant a perdre cites i sessions mèdiques. Acomiadaments massius, vehicles passats de quilometratge, vulneracions de les clàusules concursals, vulneracions del dret a vaga, sous desorbitats de càrrecs directius, deixament de funcions a plena pandèmia… 

Ens sobren els motius!

I mentrestant… On és SEM???.   On és CatSalut???

PER UN SERVEI PÚBLIC DE QUALITAT!! 

PROU NEGOCIS TÈRBOLS AMB SERVEIS BÀSICS!!

INTERNALITZACIÓ!!!

Ambulàncies Egara Acomiada

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.