CGT denuncia Ivemon Ambulancias Egara SL per vulneració del dret de vaga

El Comitè de Vaga de la Confederació General del Treball (CGT) ha presentat una denúncia davant la Inspecció de Treball contra l’empresa Ivemon Ambulancias Egara SL, acusant-la de vulnerar el dret de vaga mitjançant l’incompliment dels serveis mínims.

Segons els membres del Comitè de Vaga, l’empresa estaria utilitzant de manera abusiva els serveis mínims com a estratègia per minimitzar els efectes de la convocatòria de vaga. Afirmen que aquest comportament pretén reduir l’impacte de la mobilització dels treballadors i debilitar la seva posició en les negociacions.

En una declaració pública, representants sindicals han expressat la seva preocupació per aquesta pràctica, assegurant que vulnera els drets laborals dels treballadors i posa en perill el principi de la llibertat sindical.

En resposta a la denúncia, s’espera que la Inspecció de Treball investigui les acusacions i prengui les mesures pertinents. En cas de confirmar-se les irregularitats, el sindicat no descarta emprendre accions legals per defensar els interessos dels treballadors.

Així, queda pendent la resposta de la Inspecció de Treball i el possible desenvolupament d’aquest cas en els tribunals.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.