Manual per fer vaga a Ambulàncies Egara

Com bé ja saps, a partir del dia 14 de març, des de CGT hem convocat vaga indefinida per a totes les persones treballadores, siguin afiliades o no al nostre sindicat, per defensar els nostres interessos, i sobretot, el de les persones acomiadades. No t’hem d’explicar res que ja no sàpigues o visquis cada dia quan treballes.

La sobrecàrrega de feina per falta de personal i la falta de mitjans en condicions adients per portar a terme la nostra professió, fa que al final les persones usuàries d’ambulàncies pateixin una davallada en la qualitat assistencial. A tot això, s’ha de sumar la falta de manteniment dels vehicles o les trampes que utilitza l’empresa per retallar-nos drets com denegar part dels permisos retribuïts, rentat de la roba, etc.

La vaga és indefinida i es portarà a terme els dimarts, dijous i dissabtes durant les dues primeres hores a l’inici de cada torn. El departament de treball ha marcat un 85% de serveis mínims, tant a TSU com a TSNU. I és l’empresa l’encarregada d’avisar al personal que ha de cobrir els serveis mínims.

Totes les persones que treballen a l’empresa Ivemon Ambulàncies Egara, estiguin o no afiliades a la CGT.

NO, MAI. És l’empresa qui t’ha d’informar si formes part dels serveis mínims. Si l’empresa no t’ha comunicat que formes part dels serveis mínims, pots fer vaga i no anar a treballar. No has d’avisar a ningú. En cas de tenir problemes, et pots posar en contacte amb algú del comitè de vaga.

Gravar a qui t’estigui coaccionant i avisar al comitè de vaga. Les gravacions, tant telefòniques com presencials no són il·legals mentre participis de la conversa i no la facis pública.

El dret a vaga està reconegut a la Constitució espanyola i cap empresa pot denegar-te aquest dret.

El comitè de vaga està format per: Xavier Muixi, Eduard Segura, Òscar Fontdevila, Manuel Albadalejo, Serafí Ruiz, Rafael Gómez, Carlos Orós, Cinta Llupia, Elies Collado, Josep Vidiella, Artur Ximenes i Noemí Fernández.

NO ENS VENEM!!! NO ENS RENDIM!!!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.