Des de CGT donem suport a la convocatòria de Tècnics en Lluita

Salut companys/es,

Des de la Coordinadora de les ambulàncies de la CGT a Catalunya, com sempre, donem suport a tots els moviments que promoguin els i les treballadores del sector que busquin el bé comú de la classe treballadora.

Un cop més, i després de la pandèmia viscuda en primera línia, hem demostrat el gran compromís social i professional de les Tècniques i Tècnics, i de les Gestores i gestors d’Emergències. Un compromís que NO van demostrar les empreses privades o l’administració, les quals si van mostrar la intenció de dur a terme ERTOS o PERMISOS RECUPERABLES en plena pandèmia, amb la finalitat d’aconseguir més diners de les administracions. O fins i tot, van deixar de protegir correctament a les companyes i companys, esperant que caiguessin les donacions d’EPIS del cel. Tot això, amb la clara intenció de no disminuir uns beneficis ja comptabilitzats a principi d’any.

Ara més que mai, deixen a plena vista que l’actual sistema sanitari d’ambulàncies i de gestió de trucades d’emergències, NO ÉS EFECTIU EN MANS PRIVADES. On any rere any, creixen els seus beneficis i augmenta la precarietat laboral. El que acaba fent que disminueixi la qualitat assistencial.

És hora d’unir-se a la lluita per un sector de provisió, gestió i titularitat pública. On la precarietat laboral i els contractes en pràctiques quedin a un costat. En el qual tinguem el reconeixement que mereixem i pel qual lluitem cada vegada que ens posem l’uniforme, sigui el de tècnic o tècnica, o la de gestor o gestora. I per fer realitat aquesta unió, us animem a tota l’afiliació i simpatitzants de la CGT de Catalunya, a acudir a la CONCENTRACIÓ CONVOCADA PER TÈCNICS EN LLUITA, el dia 26 de juny a les 11 hores a la seu d’ERC (C\ Calàbria Núm. 166, Barcelona).

L’única condició que ens posen i hem de respectar, és acudir com a treballadores i treballadors del sector, I NO AMB INSÍGNIES O LOGOS DE SINDICATS que puguin causar diferències entre nosaltres mateixos. Respectem sempre les peticions dels moviments i fomentem aquesta unió del sector que tanta falta fa.

Recordeu portar mascaretes i caixes reivindicatives tal com sol·licita el moviment de companys i companyes de TÈCNICS EN LLUITA.

PER A MÉS INFORMACIÓ PODEU SEGUIR LES XARXES DEL MOVIMENT

INSTAGRAM  Tecnics_en_lluita TWITTER  @TLluita FACEBOOK  @tecnicsenlluita

ANEM A FER-NOS ESCOLTAR!

Desde CGT apoyamos la convocatoria de Tècnics en Lluita

Salut compañeras/os,

Desde la Coordinadora de ambulancias de la CGT en Catalunya, como siempre, apoyamos todos los movimientos que promuevan los y las trabajadoras del sector que busquen el bien común de la clase trabajadora.

Una vez más, y tras la pandemia vivida en primera línea, hemos demostrado el gran compromiso social y profesional de las Técnicas y Técnicos, y de las Gestoras y Gestores de Emergencias. Un compromiso que NO demostraron las empresas privadas o la administración, las cuales si mostraron la intención de llevar a cabo ERTES o PERMISOS RECUPERABLES en plena pandemia, con la finalidad de conseguir   más dinero de las administraciones. O incluso dejaron de proteger correctamente a las compañeras y compañeros, esperando que cayeran las donaciones de EPIS del cielo. Todo ello, con la clara intención de no disminuir unos beneficios ya contabilizados a principio de año. 

Ahora más que nunca, dejan a plena vista que el actual sistema sanitario de ambulancias y de gestión de llamadas de emergencias, NO ES EFECTIVO EN MANOS PRIVADAS. Donde año tras año, crecen sus beneficios y aumenta la precariedad laboral. Lo que acaba haciendo que disminuya la calidad asistencial.

Es hora de unirse a la lucha por un sector de provisión, gestión y titularidad pública. Donde la precariedad laboral y los contratos en prácticas queden a un lado. En el que tengamos el reconocimiento que merecemos y por el que luchamos cada vez que nos ponemos el uniforme, ya sea de técnico o técnica,  o el de gestor o gestora. Y para hacer realidad esa unión,  os animamos a toda la afiliación y simpatizantes de la CGT en Catalunya, acudir a la CONCENTRACIÓN CONVOCADA POR TÈCNICS EN LLUITA, el día 26 de junio a las 11 horas en la sede de ERC (C\ Calàbria   N.º 166,  Barcelona).

La única condición que nos ponen y debemos de respetar, es acudir como trabajadoras y trabajadores del sector, Y NO CON INSIGNIAS O LOGOS DE SINDICATOS que puedan causar diferencias entre nosotras y nosotros mismos. Respetemos siempre las peticiones de los movimientos y fomentemos esa unión del sector que tanta falta hace.

Recordar llevar mascarillas y cajas reivindicativas como solicita el movimiento de compañeras y compañeros de TÈCNICS EN LLUITA. 

PARA MÁS INFORMACIÓN PODÉIS SEGUIR LAS REDES DEL MOVIMIENTO

INSTAGRAM Tecnics_en_lluita – TWITTER @TLluita – FACEBOOK  @tecnicsenlluita

¡VAMOS HACERNOS ESCUCHAR!

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.