Inspecció de Treball ha donat la raó a la Secció Sindical de CGT Lleida a Ivemon Ambulàncies Egara

Inspecció de Treball ha donat la raó a la Secció Sindical de CGT Lleida a Ivemon Ambulàncies Egara en al seva denuncia per abandonament dels i les professionals de l’empresa Ivemon Ambulàncies Egara per la perillosa manca d’Equips de Protecció Individual (EPI), situació que no només posa en risc la salut de la pròpia plantilla i de llurs famílies, sinó també de la resta d’usuaris i usuàries d’un servei públic bàsic com ho és el transport sanitari, urgent i no urgent.

L’informe responsabilitza a l’empresa de la manca de EPI complerts i adequats i de mesures de neteja i seguretat. El mateix informe emplaça a l’empresa a solucionar les irregularitats detectades amb caràcter immediat.

Des de la Secció sindical de CGT Lleida Ivemón Egara restarem atents a les accions de l’empresa durant els propers dies per iniciar noves accions si aquesta no respon de manera urgent per corregir les greus deficiències detectades per la inspecció en la seguretat de treballadors i usuaris.

Cap pas enrere en la lluita per unes condicions de treball dignes i uns serveis sanitaris segurs per a tota la població!

— 
Federació Intercomarcal CGT Lleida
C. Darrera Sant Martí, 15 – 1r

Telèfon: 973275357
Facebook: https://www.facebook.com/CGTLleida/
Twitter: @cgtlleida

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.