Judici guanyat

El company i afiliat Juanjo ha guanyat el judici contra l’empresa Ivemon Ambulàncies Egara

Fa pocs dies, el jutge va revocar la sanció de falta molt greu amb 6 dies de sou i feina que l’empresa Ivemon Ambulàncies Egara havia interposat al company i afiliat Juanjo.

El departament de recursos humans ha fracassat, i la lluita per recuperar drets i dignitat ha donat els seus fruits. Aquest fet ha estat possible a la col·laboració amb el nostre gabinet jurídic de MPG Advocats.

Des de la CGT animem a totes les persones treballadores a què no accepteu cap falta interposada per l’empresa, i sobretot, lluite-la fins al final. Ni tan sols, les faltes greus o lleus. Tampoc heu d’acceptar cap rebaixa de la sanció proposada per l’empresa durant el procediment, si no heu fet res. Sigueu VALENTS i VALENTES!!!

En tota sanció, és l’empresa qui ha de demostrar la culpabilitat de la persona treballadora, mai ha de ser el treballador que demostri la seva innocència. Sabem que la majoria d’empreses utilitzen el codi disciplinari per perseguir i vulnerar els drets dels treballadors i treballadores.

Si l’empresa us obre un expedient disciplinari, abans de contestar, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us donarem tota l’ajuda per revertir la situació.

Salut i lluita!

CGT – Secció Sindical d’Ivemon Ambulàncies Egara SL

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.