ACORD PLUSOS VACANCES A EGARA

Us volem comunicar que hem assolit un acord amb l’empresa sobre l’abonament de la demanda dels plusos en període vacacional. Per Aquests són els fets:

Com ja sabeu, des dels serveis jurídics de la CGT es van fer els càlculs de la demanda basats en la interpretació de la sentència de 2017 que obligava les empreses a abonar un plus en període vacacional d’alguns conceptes de la nòmina, fent una mitjana d’aquests.

El mes de setembre de 2022 en seu judicial, i a causa de la demanda que vam presentar, l’empresa va demanar poder iniciar una negociació amb dues parts, acceptant-la el jutge. És per això, que aquest 7 de març vam engegar el procés negociador a què se’ns havia requerit.

Després de 3 reunions i amb la voluntat, ferma, de no aixecar-nos fins a assolir un bon acord, l’empresa ens va fer una oferta, un augment del 6 % sobre les quantitats que havia presentat inicialment.

Valorant, amb el nostre servei jurídic, la situació en què ens havia deixat la sentència de Lleida de la demanda de CCOO el passat 2022, on el jutge no contemplava l’abonament de les hores de presència establertes al calendari de treball, entre altres coses. I tenint en compte que la majoria de l’afiliació ens havia encomanat, a través del seu vot, que portéssim a terme la negociació, vam acceptar l’oferta de l’empresa. Sense el suport de tots vosaltres no hauria estat possible. Gràcies a totes aquelles persones que ens heu dipositat la vostra confiança per portar a terme aquesta demanda.

Des de la secció sindical CGT creiem que hem guanyat una batalla, però queda molt camí per assolir unes condicions dignes de treball pel conjunt de la plantilla, sobretot pel reconeixement dels professionals del servei d’ambulàncies com un servei essencial i necessari.

PER UN TREBALL EN CONDICIONS DIGNES, SUMA’T A CGT

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.