COMPANYS I COMPANYES DEL TRANSPORT SANITARI DE LLEIDA

Des de la coordinadora del transport sanitari de la CGT a Catalunya volem dir-vos:

Pel que fa a la reclamació de les quantitats adeudades per l’empresa en concepte de vacances (novembre 2016 a desembre 2018), i més concretament, a l’oferta de tramitació per a persones no afiliades a cap sindicat que es va fer arribar des del sindicat CGT a través del col·lectiu Tècnics En Lluita, es veu que hi ha qui escampa que aquest import no pot ser (fins i tot que és trampa) i que més endavant s’incrementarà.

Bé, sabem que escampar mentides i donar falses esperances, és més de gent que està ben posicionada cobrant 44.000 euros anuals, mentre diuen ser d’un sindicat d’obrers. És evident, que algú deu tenir una mica de por perquè la seva situació de privilegi canviï.

Nosaltres, com a sindicat, som coneguts per no abandonar mai als treballadors i treballadores, i així seguirà sent. Per això, us emplacem a què demà dia  22 d’octubre acudiu a la reunió que servirà per solucionar els vostres dubtes i aquelles mentides que s’hagin pogut difondre.

Per finalitzar, el preu de les reclamacions és el que vam dir, perquè des de la CGT no volem fer-nos rics a costelles de les reclamacions de les persones treballadores. Simplement volem posar totes les facilitats perquè allò que és de les treballadores i treballadors, ho puguin reclamar. I sobretot, perquè nosaltres no devem favors a cap empresa.

Sense més que afegir, us esperem a les 18.30 hores al local de la CGT Lleida situat al carrer Darrera Sant Martí 15, 1r pis.


Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.