Nova secció sindical de la CGT al transport sanitari de Lleida

AlS TREBALLADORS, D’IVEMON AMBULÀNCIES EGARA LLEIDA

Per la present venim a comunicar-vos la creació de la Secció Sindical de la CGT, en el LOT B. Esperem estar en actiu en breu, després de posar-nos les piles pel que fa a normativa laboral bàsica es refereix, si bé i com no podia ser d’una altra manera comptem amb l’ajuda del Gabinet Jurídic del Sindicat d’una banda, i la inestimable ajuda dels companys de CGT, en els Lots de Tarragona i Terres de l’Ebre (Comitès d’Empresa), amb els que treballarem de manera conjunta, per maximitzar la feina, i resultats en l’Acció Sindical. També comptem, amb la inestimable ajuda, la dels companys de TSC, Ambulàncies Domingo, Falck i La Pau.

Ja tenim un pla d’acció sindical inicial, el qual previsiblement es posi en marxa en breu, esperant que els resultats siguin els esperats, i els drets laborals, pel que fa a prevenció de riscos laborals, Estatut dels Treballadors, Conveni Col·lectiu, Plans d’igualtat, etc., es comencin a exercir per part dels Treballadors del LOT, i no siguin menyspreats, a canvi de certes prebendes, als que haurien d’estar en l’actualitat, lluitant-lo des dels seus respectius càrrecs.

Com no podia ser d’altra manera, estem a la vostra disposició, per a qualsevol dubte que pugueu tenir, relacionada amb tota normativa laboral. Per a això, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, per via de correu electrònic, el qual teniu al capçal d’aquest comunicat.

La Secció Sindical, quedaria constituïda de la següent manera:

  • Secretari General de la Secció Sindical – Oscar Fontdevila Niza.
  • Secretari d’Acció Sindical – Eduard Segura Casanellas.
  • Secretari de Salut Laboral – Albert Aragones Piñol.

SERVICIO PUBLICO = GESTION PUBLICA !!

SECCIÓ SINDICAL LLEIDA 21/04/2020

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.