TSC ES DESENTÉN DE PART DE LES SEVES FUNCIONS EN HORARIS FESTIUS

BASE ASISTENCIAL DE TRANSPORT SANITARI DE CATALUÑA (TSC) EN ZONA FRANCA

Imaginem una empresa que es dedica al transport de malalts en ambulància. Imaginem que els caps de setmana i festius, cada cop que es truca a algun responsable-supervisor perquè solucionin problemes, ajudin en les queixes que sorgeixen en el servei o supleixin baixes, no estiguin localitzables, es desentenguin de l’atenció de les diferents funcions, i traspassin les responsabilitats als telefonistes i coordinadors. Imaginem que, durant mesos, els treballadors i treballadores dels esmentats torns, demanin seriositat i el compliment del que marquen els protocols. És més; imaginem que acumulin queixes gairebé setmanals per desatenció de queixes, faltes de respecte als seus companys que estan al telèfon, o, fins i tot, no respondre les trucades. Això és el TSC, que en les darreres setmanes, no para de rebre queixes del comitè d’empresa i es nega a posar ordre en aquest autèntic desgavell en el qual es viu per la pèssima organització i manca de claredat en els rols dels seus treballadors. 

Així que supervisors, metges, responsables, infermeres de centres sanitaris que demanen una resposta d’un responsable, poden donar per fet que probablement no seran atesos, en molts casos, per aquesta deixadesa de funcions d’alguns d’aquests supervisors.

Des de la CGT Catalunya volem deixar molt clar que no permetrem més faltes de respecte, prepotència i comentaris de coacció als companys de coordinació, per part d’un personal que no compleix en les seves funcions (tot i que suposem que a l’hora de cobrar, no deuen posar tantes pegues). Se’ns ha acabat la paciència, després de mesos de posar-ho en coneixement de RRHH, direcció, etcètera. Comandaments intermitjos, que no respecten als qui exerceixen altres funcions, i que passen directament de les seves funcions. Amb el clima laboral que genera aquesta deixadesa i desconsideració, i l’atenció que s’ofereix a la ciutadania que espera respostes i solucions.

ResponderReenviar

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.